Vega lunch afhalen Almere Centrum

Vega(n) lunch afhalen in Almere centrum: onze favorieten

Trek in een vegetarische of vegan lunch? Dit zijn onze favoriete plekjes in Almere centrum om af te halen!

Mensen die bij ons komen voor een vergadering of bijeenkomst maken graag gebruik van al dat lekkers dat op loopafstand te halen is. Maar wat is er tegenwoordig allemaal te vinden? Vooral als je vegetarisch wil eten is het soms even zoeken naar iets origineels, laat staan als je vegan wil eten. Daarom onze favorieten op een rij! Alles is trouwens op enkele minuten loopafstand van onze locatie vandaan.

The Black Cockatoo

Onze nummer 1 favoriet is The Black Cockatoo, een vegan lunchroom. Een aanrader is de Smashed Avocado Toast, maar je kunt er ook een heerlijke kapsalon of pokebowl halen. Het is alsnog relatief gezond, veelal biologisch en waar mogelijk zelfs lokaal geproduceerd. Begrijp je nu onze enthousiasme?

Oh my pancakes

Over pannenkoeken gesproken, als je daar gek op bent, is Oh My Pancakes de plek voor jou. Hier heb je meer dan genoeg keuze uit zoetige en hartige variaties.
 

Bagels & Beans

Wie kent het niet? Bagels & Beans. Genoeg keuze voor zoete en hartige bagels en salades.

PokÉ Perfect

Bij Poké Perfect kun je terecht voor heerlijke poke bowls. Ze hebben zelfs drie vegan opties op het menu staan. Onze persoonlijke favoriet is de bowl met vegan zalm, avocado en pittige saus.

Toastable

Een nieuwe aanwinst in Almere is Toastable. Hier krijg je flinke (driedubbele!) tosti’s met verrassende smaken. Zo hebben ze een vegan kimchi toast met onder andere jalapenos en vegan sriracha mayo. Voor de mensen die van een beetje pittig houden. Je kunt ook kiezen voor de caprese tosti met mozarella en pesto of de veggie met geitenkaas en zongedroogde tomaat.

Dus als je hier een keer komt werken, weet je nu waar je de lekkerste lunches kan halen.