OVER HET EVENT ATELIER

het event atelier in Almere is opgezet door Samira Salman. Een zusje van de locatie in Rotterdam van mijn compagnon Melanie Westdijk. Deze locatie is er mede gekomen omdat ik voor onze eigen activiteiten voor de Event Planner Academy een ruimte in Almere zocht. Hoewel ik de locatie run, voelt het toch als iets van ons samen. En niet alleen van Melanie en mij.

Deze coworkspace moet niet alleen een plek worden om te flexwerken of te vergaderen, maar ook om mensen samen te brengen en kennis te delen. Ik streef ernaar dat dit een plek wordt waar mensen zich thuisvoelen en het de hub wordt voor communities die geen eigen locatie hebben, met name in de creatieve sector.

Daarnaast zet ik graag m’n beste beentje voor om bezoekers een prettige en inspirerende omgeving te bieden. Ik probeer onze ecologische voetprint zo klein mogelijk te houden. Enerzijds door zo duurzaam mogelijk in te kopen, anderzijds door met de catering samen te werken met The Black Cockatoo. Wij ondersteunen hun missie om mensen te laten verrassen en inspireren met vegan eten.

Verder kunnen we helpen om van stoffige, langdradige vergaderingen in een interactiever, effectiever en een leuker jasje te gieten. Vergaderen hoeft niet saai te zijn!